Jak nałożyć obrazek na inny obrazek.

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Minecraft

Jak nałożyć obrazek na inny obrazek.

Post autor: Minecraft » 03 listopada 2010, 18:22

Witam chciałem zrobić na moim forum post na którym znalazła by się taka tabelka http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting, ( chodzi mi o tą dolną część strony gdzie obrazki są wstawione w taką jakby tabelkę a koło nich krótki opis danego przedmiotu ).
Problemy z którymi się spotkałem:
Nie wiem jak wstawić ową tabelkę do mojego posta.
Nie wiem jak ustawić obrazki aby znalazły się w tym miejscu tabeli w którym chcę.
Nie wiem jak nałożyć obraz na obraz, popatrzcie na 1 przedmiot w tej tabeli ( taka brązowa kostka drewna i przepis jak się ją zdobywa ), jak widzicie pod tym macie jeszcze szare tłoa cały obrazek złożony jest z paru obrazków połączonych ze sobą, jeśli ktoś wie jak zrobić takie tło za obrazkiem, tabele, i obrazki położone obok siebie pionowo i poziomo, bardzo proszę o odpowiedź.
Próbowałem sam rozwiązać problem po przez zapisywanie strony i przeszukiwanie wszystkich plików tekstowych z danymi frazami jak <table> i jakoś to przepisać na moją stronę, ale niestety się nie udało.

Wiem że jest to trudne, i uważam że osobie która znajdzie odpowiedź należy się duży respekt.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”