zezwolenia dla zarejestrowanych użytkowników
zezwolenia dla zarejestrowanych użytkowników
Witam
Mam problem ze zmianą zezwolenia dla zarejestrowanych użytkowników.
Za każdym razem, gdy ktoś rejestruje się i chce napisać posta,dodaje go do zatwierdzania przez moderatora.
Zmieniam w zezwoleniach dla zarejestrowanych użyt. forach,aby mogli pisać bez zatwierdzanie i nic to nie daje.Przypomina mi się,że problem wystąpił podczas aktualizacji forum.
Ma ktoś jakieś sugestie ,.?
Mam problem ze zmianą zezwolenia dla zarejestrowanych użytkowników.
Za każdym razem, gdy ktoś rejestruje się i chce napisać posta,dodaje go do zatwierdzania przez moderatora.
Zmieniam w zezwoleniach dla zarejestrowanych użyt. forach,aby mogli pisać bez zatwierdzanie i nic to nie daje.Przypomina mi się,że problem wystąpił podczas aktualizacji forum.
Ma ktoś jakieś sugestie ,.?
Re: zezwolenia dla zarejestrowanych użytkowników
Ok ,faktycznie tak jest 
Pozostaje kwestia , jak wyłączyć tą funkcje , by można było pisać od razu(bez konieczności akceptacji 3 postów) ?
Pozostaje kwestia , jak wyłączyć tą funkcje , by można było pisać od razu(bez konieczności akceptacji 3 postów) ?
itux.pl pisze:Wielkie dzięki ... wiedziałem że to musi być banalne. Wystarczyło zmienić w ustawieniach rejestracji ustawienie.Pozdrawiam.
Wartość 0 wyłącza tę właściwość -od 3 postów możliwość pisania
Wpisuję 1 - od 1 posta możliwość pisania
Jak zrobić by nie było akceptacji moderatora ?
Wpisuję 1 - od 1 posta możliwość pisania
Jak zrobić by nie było akceptacji moderatora ?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2010, 08:34 przez Tomy, łącznie zmieniany 1 raz.
Wartość 0 wyłącza tę właściwość
Ustaw grupę Nowi użytkownicy jako domyślną:
Tak czy Nie ?
Tak czy Nie ?
Jeśli chcesz, by nowo zarejestrowani użytkownicy trafiali do tej grupy np. po to by na pewien czas mieli ograniczone uprawnienia, ustaw tak. W przeciwnym razie wybierz nie.
Dałem wartość zero , ustawiłem na Nie .
Tworze fikcyjnego usera , i dalej wysyła mi posty do akceptacji , założę się,że znów od trzech postów ;-/
Tworze fikcyjnego usera , i dalej wysyła mi posty do akceptacji , założę się,że znów od trzech postów ;-/
Założę się, że nie.
Zezwolenia -> zezwolenia grup w forach -> zarejestrowani użytkownicy -> wszystkie fora-> zaawansowane zezwolenia -> różne -> może pisać bez zatwierdzenia.
Zezwolenia -> zezwolenia grup w forach -> zarejestrowani użytkownicy -> wszystkie fora-> zaawansowane zezwolenia -> różne -> może pisać bez zatwierdzenia.
Mam tak zrobione , nawet dodałem wszystkie opcje na TAK w ramach testu na jednej kategorii i nadal nadaje posty do zatwierdzania dla nowych .pit pisze:Założę się, że nie.
No to nieźle namieszałeś.
Fora -> zezwolenia forum -> wszystkie fora -> zarejestrowani użytkownicy -> zaawansowane zezwolenia -> różne może pisać bez zatwierdzenia.
Fora -> zezwolenia forum -> wszystkie fora -> zarejestrowani użytkownicy -> zaawansowane zezwolenia -> różne może pisać bez zatwierdzenia.
Tam też mam ustawione ;-/
Nie ściemniaj, bo to już pachnie magią.
Zezwolenia -> maski zezwoleń -> pokaż zezwolenia dotyczące forum -> wszystkie fora -> zarejestrowani użytkownicy -> różne -> może pisać bez zatwierdzenia -> masz na zielono?
Zezwolenia -> maski zezwoleń -> pokaż zezwolenia dotyczące forum -> wszystkie fora -> zarejestrowani użytkownicy -> różne -> może pisać bez zatwierdzenia -> masz na zielono?
Zarejestrowani użytkownicy [Zezwolenia forum]
Mam na zielono(TAK) dla wszystkich działów .
Mam na zielono(TAK) dla wszystkich działów .