Nie wiem przez co moglo sie to stac czy jak dawno bo problem zglosil mi forumowicz, otoz po wejsciu w panel uzytkownika nastepnie ustawienia wyswietlad sie blad strony:
Błąd serwera
W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony http://vagbilgoraj.pl/ucp.php?i=174. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.
Oto kilka propozycji:
Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
Błąd HTTP 500 (Internal Server Error): Napotkano nieoczekiwaną sytuację przy próbie zrealizowania żądania przez serwer.
Błąd ustawien
Błąd ustawien
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.JPG
- (35.49 KiB) Pobrany 1191 razy
Re: Błąd ustawien
Błąd typu 500 to wewnętrzny błąd serwera o bliżej nie znanej przyczynie. Masz aktualne forum (3.0.11)? Instalowałeś jakieś modyfikacje/zmieniałeś coś w plikach forum? Sprawdź też na domyślnym stylu, bo one też mogą powodować błędy.
Wydaje mi sie ze stalo sie to przez thanks for post ale pewny nie moge byc, wczesniej bylo wszystko dobrze
Jest najnowsze.
Jest najnowsze.
Zrób kopię forum, później spróbuj z czystymi plikami (bez Thanks for post). Inaczej się nie dowiesz.
Thanks for post odinstalowane juz dawno jest.
Ale zauwazylem ze klikajac aby spawdzic zrodlo to nic nie wyskakuje tak jakby niczego nie bylo.
Brak jakiegos pliku??
Ale zauwazylem ze klikajac aby spawdzic zrodlo to nic nie wyskakuje tak jakby niczego nie bylo.
Brak jakiegos pliku??