Witam, czy jest możliwe ustawienie zezwoleń dla jednego z tematów?
Chodzi mi by do jednego z tematów mieli dostęp tylko zarejestrowani.
Zezwolenia dla tematu
Re: Zezwolenia dla tematu
Z tego co ja wiem możesz zablokować Kategorię lub Forum . Ja mam zablokowane forum ,czyli automatycznie tematy też i posty ,ale Kategorie są widoczne .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wiem że dla forum , kategorii mogę nadawać zezwolenia, mi chodzi o zakładanie zezwoleń dla wybranych tematów by tylko zarejestrowani mogli je przeglądać, pozostałe tematy mają być dostępne dla wszystkich. Może istnieje mod bo forum chyba tego nie obsługuję!?Tomy pisze:Z tego co ja wiem możesz zablokować Kategorię lub Forum . Ja mam zablokowane forum ,czyli automatycznie tematy też i posty ,ale Kategorie są widoczne .
Pozdrawiam
Pamiętam taki mod ,ale nie wiem czy spełni on twoje wymagania ...http://phpbb.pl/mods/details/post_count ... ements_144
hm to może się nadać, o ile można przypisać wartość min. ilości postów dla tematu. Jutro to przetestuje. Dzięki
-
Horatio C.
Witam,
Czy jest możliwość ustawienia tylko jednego działu tak by tylko jedna grupa użytkowników mogła zakładać tam tematy?
Czy jest możliwość ustawienia tylko jednego działu tak by tylko jedna grupa użytkowników mogła zakładać tam tematy?
Uprawnienia lokalne grupyHoratio C. pisze:Witam,
-
Horatio C.
DziękiPsikus pisze:Uprawnienia lokalne grupyHoratio C. pisze:Witam,