Proszę o pomoc, na forum nie mogą się zalogować nowi użytkownicy.
Niedawno robiłam uaktualnienie do wersji 3.0.7-PL1, nie wiem może w tym problem....
Komunikat jaki się pojawia:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/captcha/captcha_factory.php on line 36: get_instance(./includes/captcha/plugins/_plugin.php) [function.get-instance]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/captcha/captcha_factory.php on line 36: get_instance(./includes/captcha/plugins/_plugin.php) [function.get-instance]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/captcha/captcha_factory.php on line 36: get_instance() [function.include]: Failed opening './includes/captcha/plugins/_plugin.php' for inclusion (include_path='/usr/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:.')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/captcha/captcha_factory.php on line 38: call_user_func(::get_instance) [function.call-user-func]: First argument is expected to be a valid callback
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/eridania/public_html/includes/ucp/ucp_register.php on line 165
Pomóżcie, proszę....
Problem z rejestracją użytkownika
Re: Problem z rejestracją użytkownika
Zła aktualizacja z twojej strony,takie jest moje zdanie !
Spróbuj poprawnie pozamieniać i zaktualizować forum .
Wszytko piszę w PA.
Pozdrawiam
Spróbuj poprawnie pozamieniać i zaktualizować forum .
Wszytko piszę w PA.
Pozdrawiam
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Problem z rejestracją użytkownika
W phpBB 3.0.6/7 został dodany moduł reCAPTCHA, prawdopodobnie nie masz plików /includes/captcha/plugins/_plugin.php
sprawdź to.
sprawdź to.
Wsparcie phpBB PL !!