Opis baneru.

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
MarcinR.

Opis baneru.

Post autor: MarcinR. » 06 kwietnia 2010, 14:15

Witam

Mam taki problem, zupełnie nie pamiętam gdzie się to zmieniało w phpBB.
Mianowicie :

Kod: Zaznacz cały

<div id="site-description">
                                <a target="_blank" href="http xxx xxx xxx" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
                                <h1></h1>
                                <p></p>
                                <p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
                        </div>
Baner na stronie głównej przenosi z forum na serwis (tak ma być), ale jak się na niego najeżdża myszą to wyświetla się tytuł "Strona główna forum" a zależy mi , żeby było "Wróć na stronę główną serwisu"

Co mam modyfikować?;p

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Re: Opis baneru.

Post autor: Widmo » 06 kwietnia 2010, 14:24

Kod: Zaznacz cały

<div id="site-description">
                                <a target="_blank" href="http xxx xxx xxx" title="Wróć na stronę główną serwisu" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
                                <h1></h1>
                                <p></p>
                                <p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
                        </div>
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

MarcinR.

Re: Opis baneru.

Post autor: MarcinR. » 06 kwietnia 2010, 14:50

Czyli jednak to takie proste, dzięki. Firebugiem robiłem to samo, ale śniło mi się ze to joomlowskie rozwiązanie.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”