Jak zrobic ,zeby po wejsciu w konkretny temat wchodzilo odrazu na ostatniego posta?
Narazie jest tak ,ze jak kilkne w link tematu to pokazuje pierwsza strone.
Wejscie w temat - pokazuje ostatni post
Re: Wejscie w temat - pokazuje ostatni post
Takie pytanie już było, musisz klikać na ikonkę w kolumnie Ostatni post.
Ale ja chce zrobic tak ,zeby po kliknieciu w NAZWE tematu przenosilo do ostatniego postu
W pliku styles/prosilver/template znajdź:
i zamień na:
Kod: Zaznacz cały
<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">Kod: Zaznacz cały
<a href="{topicrow.U_LAST_POST}" class="topictitle">Re: Wejscie w temat - pokazuje ostatni post
W jakim pliku ,bo podane jest tylko ,ze w folderze template 
Oczywiście w pliku viewforum_body.html.
To ja pobawię się w górnika ;D
A da się zrobić tak, żeby po kliknięciu szedł na stronę gdzie jest pierwszy nieprzeczytany post? Chodzi mi o coś takiego jak było w phpbb2 zmodyfikowanym przez przema. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
A da się zrobić tak, żeby po kliknięciu szedł na stronę gdzie jest pierwszy nieprzeczytany post? Chodzi mi o coś takiego jak było w phpbb2 zmodyfikowanym przez przema. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
W tym samym pliku znajdź:
Zamień to na:
Jeśli użytkownik będzie miał nieprzeczytane posty, to przeniesie go do pierwszego z nich. Jeśli ich nie będzie, to zostanie przeniesiony do ostatniego posta w temacie. Po wprowadzeniu zmian odśwież komponenty stylu.
Kod: Zaznacz cały
<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>Kod: Zaznacz cały
<!-- IF topicrow.S_UNREAD_TOPIC --><a href="{topicrow.U_NEWEST_POST}"<!-- ELSE --><a href="{topicrow.U_LAST_POST}"<!-- ENDIF --> class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>