wylogowuje z forum
-
uni-prossent
wylogowuje z forum
witam mam problem odnosnie logowania na forum. jako administrator jest to niedopuszczalne. sytuacja wyglada nastepujaco mam forum postawione na yoyo jako testowe i tam tworze vtematy itp rzeby potem je przeniesc na wykupiony serwer. problem jest taki ze mnie wylogowuje po zrobieniu jakiejs rzeczy np napisaniu posta albo nawet wogole mnie nie loguje. podkresle ze zdaza sie to tylko mi. jedni mowia ze to wina komputera nie serwera itp ja niestety tak sie na tym nie znam a laptopa mam nowego. nie wiem co mam zrobic zeby problem zniknol prosze o pomoc co do problemu bo forum mialo by wystartowac na p[oczatku grudnia a bez tego nie moze
Re: wylogowuje z forum
Sprawdź czy masz poprawnie ustawione cookies (ciasteczka) - jest o tym artykuł na naszej stronie.
-
uni-prossent
przepraszam ale niestety nie moge tego znalezc. nie znajduje mi takiego tematu. prosze o pomoc jak ewentualnie skonfigurowac owe ciasteczka aby problem z wylogowywaniem mnie juz nie meczyl dodam ze forum zostalo przeniesione na inny bezplatny serwer dalej jako testowe
-
uni-prossent
dziekuje ale niestety nie rozumiem tego co jest tam podane. po kliknieciu na link pokazuje ze nie ma takiej strony albo zostala zablokowana.
Bo to przykłady stron.
-
uni-prossent
a czy jest mozliwosc jasniejszego wyjasnienia jak mam ustawic to cookie. po głebszej analizie tych linkow doszedłem do pliku ktory musze gdzies załadowac potem usunac i na dodatek wszystko jest po angielsku...itp niestety jestem dalej zielony i dlaej mam ten problem. np wchodzac w style w panelu administracyjnym pokazuje mi ze nie mam uprawnien administratora!!??
naprawde prosze o pomoc
naprawde prosze o pomoc
Zmiany w ciasteczkach wprowadzasz w PA -> Konfiguracja serwera -> Ustawienia cookie.
-
uni-prossent
co dokładnie wpisac w te pola.
wchodze tak..
konfiguracja->zakładka główna-> i mam nazwa cookie, ścieżka cookie, biezpieczne cookie https.
i nie wiem co mam tam po wpisywac w polu nazwa cookie mam -- phpbb2mysql
pole nazwa cookie jest puste a bezpieczne cookie mam na wyłączony
i nie wiem co mam zrobic albo co robie zle. moze poprostu zle szukam i to nie oto chodzi. bo dalej mam ten problem i mnie wylogowuje albo pokazuje komunikat brak uprawnien administratora np po probie wejscia w style
wchodze tak..
konfiguracja->zakładka główna-> i mam nazwa cookie, ścieżka cookie, biezpieczne cookie https.
i nie wiem co mam tam po wpisywac w polu nazwa cookie mam -- phpbb2mysql
pole nazwa cookie jest puste a bezpieczne cookie mam na wyłączony
i nie wiem co mam zrobic albo co robie zle. moze poprostu zle szukam i to nie oto chodzi. bo dalej mam ten problem i mnie wylogowuje albo pokazuje komunikat brak uprawnien administratora np po probie wejscia w style
Tam jest wszystko w szczegółach opisane.
-
uni-prossent
wiec tak przedstawie wam ustawienia jakie wpisałem w moje pola.
nazwa domeny ---- www.zygasopot.net63.net (nie zmieniane)
sprawdzanie poprawnosci adresu ---- nie (nie zmieniane)
port serwera----- 80 (nie zmieniane)
sciezka skryptu------ /forum/ (zmiana z /)
nazwa cookie------ ztc1_cookie (zmiana z pustego pola)
sciezka cookie----- /forum (zmiana z /)
bezpieczne cookie------- wyłaczone
niestety dalej jest problem wylogowywania i pokazywania sie powiadomienia BRAK UPRAWNIEN ADMINISTRATORA
i niestety nie wiem co mam zrobic i co ustawic w poszczegolnych polach. te ustawienia byly sciagniete z waszej podpowiedzi ale niestety nie mam takic pol jak Domena cookie
CO MAM ZROBIC??????
nazwa domeny ---- www.zygasopot.net63.net (nie zmieniane)
sprawdzanie poprawnosci adresu ---- nie (nie zmieniane)
port serwera----- 80 (nie zmieniane)
sciezka skryptu------ /forum/ (zmiana z /)
nazwa cookie------ ztc1_cookie (zmiana z pustego pola)
sciezka cookie----- /forum (zmiana z /)
bezpieczne cookie------- wyłaczone
niestety dalej jest problem wylogowywania i pokazywania sie powiadomienia BRAK UPRAWNIEN ADMINISTRATORA
i niestety nie wiem co mam zrobic i co ustawic w poszczegolnych polach. te ustawienia byly sciagniete z waszej podpowiedzi ale niestety nie mam takic pol jak Domena cookie
CO MAM ZROBIC??????
sciezka skryptu
oraz
sciezka cookie
powinna być
Co do domeny cookie to masz ją w PA -> Konfiguracja serwera -> Ustawienia cookie i powinna wygladać tak:
.zygasopot.net63.net
oraz
sciezka cookie
powinna być
/Co do domeny cookie to masz ją w PA -> Konfiguracja serwera -> Ustawienia cookie i powinna wygladać tak:
.zygasopot.net63.net