Nie dziala mi panel administratora

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
olaf72
Posty: 3
Rejestracja: 04 czerwca 2005, 19:49
Kontakt:

Nie dziala mi panel administratora

Post autor: olaf72 » 04 czerwca 2005, 19:55

Nie dziala mi panel administratora co robic :?: :!: pojawia sie strona glowna forum zamiast panelu

Mario
Posty: 12
Rejestracja: 04 czerwca 2005, 19:03

Post autor: Mario » 04 czerwca 2005, 20:14

wyloguj sie i sie zaloguj
moze zle zainstalowałes??

no name
Posty: 10
Rejestracja: 03 czerwca 2005, 22:25
Kontakt:

Post autor: no name » 05 czerwca 2005, 04:18

musisz nadac sobie prawa

olaf72
Posty: 3
Rejestracja: 04 czerwca 2005, 19:49
Kontakt:

Post autor: olaf72 » 05 czerwca 2005, 07:05

no name pisze:musisz nadac sobie prawa
na razie sam prowadze to chyba samo mi nadało ale dobrym pomysłem jest wylogowanie dzięki sprawdzę :D

olaf72
Posty: 3
Rejestracja: 04 czerwca 2005, 19:49
Kontakt:

Post autor: olaf72 » 05 czerwca 2005, 07:08

pr?bowałem ale nic to nie dało :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ps: jak zmienic prawa?

Awatar użytkownika
Duch Forum
Posty: 356
Rejestracja: 15 maja 2005, 10:33
Lokalizacja: Duszniki
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 05 czerwca 2005, 13:38

Miałem taki sam probrlem. Spowodowane jest to błędnym ustawieniem cookies. Sprawdź je przez phpMyAdmin'a.

koczkodan
Posty: 20
Rejestracja: 09 czerwca 2005, 12:56

Post autor: koczkodan » 09 czerwca 2005, 12:58

Witam
Mam ten sam problem.
Czy moglby ktos szczegolowo napisac jak go rozwiazc?
Z gory dziekuje i pozdrawiam.

koczkodan
Posty: 20
Rejestracja: 09 czerwca 2005, 12:56

Post autor: koczkodan » 09 czerwca 2005, 14:59

Mam na Lycosie swoje forum i wchodze w php4you zeby zmienic te ciasteczka ale nie wiem jak :((
Niech mi ktos pomoze :cry:

katipek
Posty: 22
Rejestracja: 12 czerwca 2005, 17:06
Kontakt:

Post autor: katipek » 13 czerwca 2005, 18:42

Mam identyczny problem!! prosimy :)/////Jeszcze jedno:Czym się różni zwykłe phpbb od phpbb by przemo???

Awatar użytkownika
Duch Forum
Posty: 356
Rejestracja: 15 maja 2005, 10:33
Lokalizacja: Duszniki
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 13 czerwca 2005, 19:08

<span >koczkodan</span> pisze:Mam na Lycosie swoje forum i wchodze w php4you zeby zmienic te ciasteczka ale nie wiem jak Sad(
W tabeli phpbb_config wybierz opcje cookie_domain i wyczyść ją [nie usuwaj!].
<span >katipek</span> pisze:Czym się różni zwykłe phpbb od phpbb by przemo?
phpBB by Przemo ma mase modyfikacji [czyt. możliwości] i działa wolniej, za to normalnie nie ma tylu możliwości i działa szybciej.

katipek
Posty: 22
Rejestracja: 12 czerwca 2005, 17:06
Kontakt:

Post autor: katipek » 13 czerwca 2005, 21:55

nie wiem co mam rozumieć przez "Tyle możliwości" :) wytłumaczysz?:>

Awatar użytkownika
Duch Forum
Posty: 356
Rejestracja: 15 maja 2005, 10:33
Lokalizacja: Duszniki
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 14 czerwca 2005, 11:48

<span >katipek</span> pisze:nie wiem co mam rozumieć przez "Tyle możliwości" Smile wytłumaczysz?:>
W phpBB by przemo jest zainstalowana masa hacków.

katipek
Posty: 22
Rejestracja: 12 czerwca 2005, 17:06
Kontakt:

Post autor: katipek » 15 czerwca 2005, 19:52

real prezes, mam pytanko... a mianowicie: co musze zrobic w panelu administracyjnym zeby normalnie tabelki funkcjonowaly? bo caly czas sie tak sciskaja ze ta lewa jest wielka a druga malutka! i co chwile musze zmieniac... ;/ da sie cos zrobic??
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Duch Forum
Posty: 356
Rejestracja: 15 maja 2005, 10:33
Lokalizacja: Duszniki
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 16 czerwca 2005, 13:32

Domyślnie jest dobrze, najprawdopodobniej masz forum na lycosie, a tam juz tak sa ustawione ramki. Nie można zrobić nic prócz zmiany serwera.

Dom!n
Posty: 1
Rejestracja: 02 lipca 2009, 10:32

Re: Nie dziala mi panel administratora

Post autor: Dom!n » 02 lipca 2009, 10:36

Witam. Zainstalowałem PHPBB2 by Przemo... Instalacja i wszystko ładnie mi poszło.. Ale jak chce wejść do Panelu Administracyjnego to mam taki oto błąd.

Not Found
The requested URL /login.php/ was not found on this server.

Mam Dograć jakiś plik? Czy co? Czy poprostu coś zmienić. Prosze o pomoc :cry:

Zablokowany