Jak w temacie - problem z wysylaniem emblematu z dysku. Po kliknieciu "Wyślij" wyswietla mi sie takie cos:
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/13642890164294bdc7864e3.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/user/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 242
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpnkXFFl' to './images/avatars/13642890164294bdc7864e3.gif' in /home/user/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 242
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:242) in /home/user/public_html/forum/includes/page_header.php on line 475
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:242) in /home/user/public_html/forum/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:242) in /home/user/public_html/forum/includes/page_header.php on line 478
Co robic?
Problem z wysylaniem embematu
Dowiem sie cos wiecej? Bo to, ze:
Dla określenia praw dostępu stosowane są 3 cyfry (xxx) gdzie:
· pierwsza cyferka oznacza prawa do tego pliku dla jego właściciela
· druga cyferka oznacza prawa pliku dla członków grupy do jakiej plik należy
· trzecia cyferka oznacza prawa do pliku dla wszystkich pozostałych osób
itd. nic mi nie mowi.
Dla określenia praw dostępu stosowane są 3 cyfry (xxx) gdzie:
· pierwsza cyferka oznacza prawa do tego pliku dla jego właściciela
· druga cyferka oznacza prawa pliku dla członków grupy do jakiej plik należy
· trzecia cyferka oznacza prawa do pliku dla wszystkich pozostałych osób