Z kumplem z powodu pewnych okolicznosci jedyne co udało nam się uratować z naszego dwuletniego forum to plik bazy danych... zajmuje on jakies 22mb a limit na php my admin ktory jest juz na naszym serwerze ustawiony wynosi 2 mb...
no i tak probujac i probujac roznych rozwiazan tego problemu ze strony phpbb i nie uzyskujac zadnych efektow oprocz rozwalania baz danych kilku nastepnych for ktore postawilismy na naszym serwerze
no i natknęliśmy się w pewnym momencie na cos takiego jak BigDump... no i zrobilismy to co trzeba, ustawiliśmy jak trzeba... ino teraz jest problem innej natury... przy ktorymś tam wierszu pisze mi że ma problemy... a to wyglada tak:
ok... no wszystko ladnie pięknie ino nie rozumiem co moge z tym zrobić... domyslam sie ze cos trzeba zmienic w bazie danych tylko...BigDump: Staggered MySQL Dump Importer ver. 0.21b
Processing file: phpbb_db_backup.sql
Starting at the line: 24100
Error at the line 25156: INSERT INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_id, word_common) VALUES('bedzie', '1471', '0');
Query: INSERT INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_id, word_common) VALUES('bedzie', '1471', '0');
MySQL: Duplicate entry 'bedzie' for key 1
Stopped on error
Start from the beginning (DROP the old tables before restarting)
© 2003-2005 Alexey Ozerov - BigDump Home
1) jak to znalezc
2) na co to zmienic
3) czy to czasem nie skopie calej bazy?
ktokolwiek wie jak to zrobic prosze was bardzo o pomoc...
probowalismy zrobic to metoda podzialu na mniejsze czesci ale równierz się nie dało... nie wiem brakuje mi juz pomyslow a forum juz 3-ci tydzien nie ma ;/