Witam!
Mam problem, chce przenieść swoje forum na inny serwer. Zainstalowalem na drugim serwerze "świeże" phpbb w tej samej wersji, zrobilem "kopie zapasową" z poziomu starego forum i próbowałem poprzez "odtwarzanie" wrzucić na nowe. Podczas wysyłania wywala mi "Błąd w wysyłaniu pliku z danymi".
Nie wiem co może być tego przyczyną.
Ktoś pomoże?
problem z przeniesieniem danych forum
ja bym bardziej proponował dbloader w wersji przemad@ro pisze:spróbuj przez BigDumpera...polecam
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
jaki błąd ??
zapewne z powodu duplikatu kolumny (problem występuje przy kolizji kodowania)
sprawdź jaka to kolumna i ją usuń z zapytania.
zapewne z powodu duplikatu kolumny (problem występuje przy kolizji kodowania)
sprawdź jaka to kolumna i ją usuń z zapytania.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info