Zmiana wersji PHP.

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
orzeszkis
Kontakt:

Zmiana wersji PHP.

Post autor: orzeszkis » 06 lutego 2006, 19:04

Zainstalowałem forum na wersji PHP 3 choc moj dostawca serera ma wersję nowaszą. Da się jakoś zmienic wersję PHP na której zostało zainstalowane forum podczas gdy forum działa juz na serwerze?
Pomogłem? Daj "+"

Awatar użytkownika
najko
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: najko » 06 lutego 2006, 19:27

wydaje mi sie ze mozna zmieniajac w pliku config np po przez dbloader (moge sie mylic)
Boskie narzędzia:
Szukajka | google | Baza wiedzy | Regulamin forum

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 lutego 2006, 20:17

najko pisze:wydaje mi sie ze mozna zmieniajac w pliku config np po przez dbloader (moge sie mylic)
przejrzałem ten plik i kurka coś mi nie pasuje. gdzie jest wpis dotyczacy wersji PHP ???

a co do tematu. zmiana wersji php nie powinna wywołać problemów. na swoim serwerze lokalnym zmieniałem wersje php ale żadnych problemó nie miałem z działaniem forum

orzeszkis, zastanów sie czy napewno chodzi o zmiane PHP ?? a moze o SQL ?? bo to może spowodować problemy
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”