Ograniczenie wielkosci pliku- Problem

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Flet

Ograniczenie wielkosci pliku- Problem

Post autor: Flet » 09 września 2005, 16:02

wgrywam baze danych do forum (mialem drobne problemy ale mialem kopie) ale jak chce ja wrzucic przez phpmyadmin to mam ograniczenie pliku do 50,200KB.

No i teraz moje pytania czy to ograniczenie jest normalne? i co zrobic w zwiazku z nim jesli sama tabela z postami ma prawie 500 KB? w ktorych miejscach moge ja podzielic? jesli wogole moge i czy nie ma jakiegos sposobu zeby to ograniczenie ewentualnie "przeskoczyc"

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 09 września 2005, 16:17

Odtwórz bazę danych w phpMyAdmini'e w zakładce SQL. Kopiując ją częściami, tabelka po tabelce :). Było dużo razy na forum, więc szukaj.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Flet

Post autor: Flet » 09 września 2005, 16:20

właśnie tak robie i tam mam ograniczenie to o ktorym pisalem i ni wlasnie posty maja niecale 500KB i nie moge ich wstawic jako calosc a niewiem w ktorych miejscach moge rozdzielac tabale a w ktorych nie.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 09 września 2005, 16:59

Ty pewnie wybierasz w phpMyAdmini'e tą opcję:

Kod: Zaznacz cały

Lokalizacja pliku tekstowego:
itp....
Tam tylko możesz odtworzyć bazę danych, która ma małą pojemność. Mi chodzi o te okienko wyżej. Tam wklejasz tabele z bazy danych (kopiujesz i wklejasz własnie w te okno). Potem klikasz wyślij itp.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”