Witam,
co prawda skorzystałem z opcji 'szukaj' i znalazłem topic z problemem podobnym do mojego, to jednak nie zawiera on odpowiedzi na moje pytanie, więc postanowiłem założyć nowy
zdarzyła się rzecz dziwna, albowiem w panelu administracji na moim forum, bez żadnej konkretnej przyczyny zniknęła lewa tabelka (ta z opcjami panelu)
próbowałem wgrac na noowo pliki admina i templates, ale okazało się to bezskuteczne
Chciałbym proprosic o pomoc w ustaleniu co mogło być tego przyczyną, a co ważniejsze, który konkretnie plik odpowiada z tę tabelkę i co z nim zrobic, aby usunąć problem?
z góry dziękuję za pomoc
drobny problem z panelem admina
interesujący pomysł, ale niestety nie
zresztą nie jestem jedynym adminem tego forum i u mojego kolegi również występuje ten problem
prosiłbym więc o inne sugestie na temat:
w takim razie pytanie zamienia się w zagadkę dla chętnych:
co może być przyczyną takiego zachowania panelu?
problemy z serwerem? gnomy?
przy czym w zagadce zakładamy, że nie jestem idiotą jak sugeruje kolega powyżej
zresztą nie jestem jedynym adminem tego forum i u mojego kolegi również występuje ten problem
prosiłbym więc o inne sugestie na temat:
edit: ok, tak jak zniknęła, tak tajemniczo dzisiaj wróciła (nie mam pojęcia o co biega, chyba netowe gnomy)Chciałbym proprosic o pomoc w ustaleniu co mogło być tego przyczyną, a co ważniejsze, który konkretnie plik odpowiada z tę tabelkę i co z nim zrobic, aby usunąć problem?
w takim razie pytanie zamienia się w zagadkę dla chętnych:
co może być przyczyną takiego zachowania panelu?
problemy z serwerem? gnomy?
przy czym w zagadce zakładamy, że nie jestem idiotą jak sugeruje kolega powyżej
samo sie nic nie dzieje to jest pewne.
brak jednego panelu można w prosty sposób wywołąć błędami w pliku index.php i jego tpl.
może błąd naprawiłeś wgrywając na nowo pliki z folderów admin a tylko przeglądarka uwzględniłą je dopiero po kilku wejsciach na stronę. takie bajery są spowodowane plikami ofline znajdującymi się na kompie.
dlatego ja coś takiego wyłanczam dla pewności
na cholere ktos je wogóle wymyślił. więcej z nimi problemó niż pożytku.

brak jednego panelu można w prosty sposób wywołąć błędami w pliku index.php i jego tpl.
może błąd naprawiłeś wgrywając na nowo pliki z folderów admin a tylko przeglądarka uwzględniłą je dopiero po kilku wejsciach na stronę. takie bajery są spowodowane plikami ofline znajdującymi się na kompie.
dlatego ja coś takiego wyłanczam dla pewności
na cholere ktos je wogóle wymyślił. więcej z nimi problemó niż pożytku.
bez przesady. niekiedy najdziwniejsze odpowiedzi są poprawneLikh pisze:że nie jestem idiotą jak sugeruje kolega powyżej
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.