Witam,
Napisałem skrypt, który sprawdza jaki utwór jest aktualnie odtwarzany w moim playerze oraz przerabiający go w phpowskim gd na obrazek żeby można go było wstawić np. na forum. I działa to w sposób prawidłowy, do przeglądarki jest wysyłany jako image/gif, tylko rozszerzenie ma ".php", mozna zobaczyć na: http://typhoon5.tivi.net.pl/personal/recent.php. I zdaje się że z powodu tego rozszerzenia nie moge go sobie wstawić do sygnaturki, bo po wpisaniu url-a miedzy wyświetla sam fragment kodu :/
Ma ktoś pomysł jak to obejść? Byłbym wdzięczny...
[img] i dynamicznie tworzony obrazek
jeśli używasz winampa to jest odpowiedni dodatek juz napisany który działa poprawnie. poszukajtyphoon5 pisze:Napisałem skrypt, który sprawdza jaki utwór jest aktualnie odtwarzany w moim playerze oraz przerabiający go w phpowskim gd na obrazek żeby można go było wstawić
a co do problemu to na pisaniu takich cudó się nie znam ale aby obejść problem możesz zastosować kod html <iframe>
PS czysta teoria nie testowałem głowy nie daje że zadziała. teoretycznie powinno.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.