Problem z rangami....

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
channel_boy

Problem z rangami....

Post autor: channel_boy » 05 lutego 2006, 15:22

Mam problem z rangami.... otóż zaisntalowałem nowe phpBB by Przemo (Powered by phpBB 1.2.3 modified by Przemo © 2003 phpBB Group - 1.2.3) ,które ma zainstalowane kolorowe rangi..... po uaktualnieniu starej wersji 1.9 ,mam teraz trzy podstawowe rangi zainstalowane razem z uaktualnieniem ,chodzi mi o to ,no wszedłem do PA i do zakłądki Grupy ,potem zarządzaj i dodałem kilka innych rang,grup ,które też widać na tym rysunku.... jednak chciałbym usunąć,te trzy które są zaznaczone....a w PA ich nie ma ,żeby można było je usunąć... W zakładce grupy---> zarządzaj ,nie ma ich wogóle...więc też nie mogę ich usunąć .... są tylko te co dodałem....na obrazku też widać ,że są dwaj Junior Admini .... A ja chce usunąć te trzy i dodać swoje i ze znacznikami i odpowiednimi kolorami .... hmmmm .... gdzie to można usunąć ??

Awatar użytkownika
najko
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: najko » 05 lutego 2006, 18:18

jesli sie nie myle chodzi ci o to: http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... hp?t=21450 sprobuj
Boskie narzędzia:
Szukajka | google | Baza wiedzy | Regulamin forum

channel_boy

Post autor: channel_boy » 05 lutego 2006, 19:11

Tak o to mi chodziło ;) Jest ok ;) już wiem i to zrobiłem .... A więc dzięki :) Ode mnie dostajesz pochwałę :)

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”