Znikające posty

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Rusis

Znikające posty

Post autor: Rusis » 23 stycznia 2006, 00:26

Witam,

Mam dość nietypowy problem. Mianowicie forum nie chce mi wyświetlać niektórych postów. Posty te znajdują się dalej w bazie danych, jednakże na forum podczas wczytywania topicu zostają pominięte. I tak to potrafi być 1-3 postów na dany topic pominiętych. Dodatkowo jesli chodzi o zliczanie postów w topicu to liczy prawidłowo czyli wraz ze wszystkimi postami (nawet tymi, których nie wczytuje). Sprawia to, że podczas dzielenia topicu na podstrony zdarza się iż na ostatniej podstronie nie ma żadnego posta. Spotkal się ktoś z takim problemem lub wie jak go rozwiązać? Z góry dziękuję za pomoc.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 stycznia 2006, 10:52

w PA masz cos takiego jak synchronizacja kliknij kilka razy dla każdego forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Rusis

Post autor: Rusis » 23 stycznia 2006, 13:35

Wypróbowałem, bez żadnych rezultatów. Dalej forum nie widzi mi części postów.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 23 stycznia 2006, 13:53

Rusis, podaj adres forum oraz wersję phpBB jaką masz.

Wykonaj optymalizację bazy danych w phpMyAdmini'e :).
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”