Usuwanie userow
Usuwanie userow
Ostatnio na forum rejestruj mi sie boty. Stad moje pytanie. Jak usunac wszystkich userow, ktorzy maja liczbe postow rowna zero?
Po pierwsze włącz sobie potwierdzenie wizualne,
Po drugie aktywację przez email...
To powinno boty zniechęcic
Po trzecie zainstaluj i odpal moda który podesłał ci HARNAŚ
Pamiętaj jednak o tym, że jeśli userzy mają obowiązek rejestracji by móc przeglądac tematy (tylko tak zakładam) usuwając userów którzy nic nie napisali jednak jakiś czas patrzą na forum, odbierasz im tą możliwośc...
To powinno boty zniechęcic
Pamiętaj jednak o tym, że jeśli userzy mają obowiązek rejestracji by móc przeglądac tematy (tylko tak zakładam) usuwając userów którzy nic nie napisali jednak jakiś czas patrzą na forum, odbierasz im tą możliwośc...
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2005, 11:21 przez eeyore, łącznie zmieniany 1 raz.
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
Nie umiem, poradze sobie inaczej...strange pisze:Po pierwsze włącz sobie potwierdzenie wizualne,
To powinno boty zniechęcic![]()
A tego zdania to ja nie rozumiem, jest zle gramatycznie zbudowane. Co im odbieram?strange pisze:Pamiętaj jednak o tym, że jeśli masz obowiązek rejestracji by móc oglądac tematy (tylko tak zakładam) usuwając userów którzy nic nie napisali jednak jakiś czas patrzą na forum, odbierasz im możliwośc...