Zrobiłem kopię bazy danych [1,4 mb] podzilem ją po 0,5 mb, i otrzymałem 4 pliki, 2x 0,5 mb, 1x 0,4 mb i jeden crc o rozmiarze 1 kb.
Jego też muszę importować??
kopia bazy dancyh
oczywiscie. skoro został zrobiony to też go wsadzasz.JarTSW pisze:Jego też muszę importować??
ewentualnie możesz zerknąc co jest w środku i gdy znasz się na sql. to dojdziesz czy to jest potrzebne czy nie. ale sądząc pop ytaniu to opcja 1 nie powinna zaszkodzić
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
podzieliłem bazę, wgrałem ją jednak przy każdej z 4 częsci po zakończeniu importu mam taki błąd:
[/b]
A gdy chcę je włączyć:
[/b]
Kod: Zaznacz cały
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/phpmyadmin/h/p/phpmyadmin/phpMyAdmin-2.9.2_patched/libraries/string.lib.php on line 91A gdy chcę je włączyć:
Kod: Zaznacz cały
phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'elitafifa.phpbb_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 215
File : common.php to sobie przetłumacz z angielskiego na nasze. i będziesz wiedziałco z tym zrobić.JarTSW pisze:Maximum execution time of 10 seconds exceeded
swoją drogą co to za serwer ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info