Panel admistratora

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
161gw017
Posty: 1
Rejestracja: 01 maja 2018, 15:25

Panel admistratora

Post autor: 161gw017 » 01 maja 2018, 15:30

Witam mam problem z moim forum
Forum można powiedzieć że działa ale coś gdzieś poszło nie tak.
Wysypały sie załączniki( zdjęcia) które były dodawane ale nie wszystkie.
I zgubiło mi palel administratora.
Adres forum; www.tipo-klub.pl

Taki komunikat mam po kliknieciu na panel admina:


Fatal error: Uncaught Twig_Error_Loader: There are no registered paths for namespace "forumhulp_helper" in "overall_header.html" at line 90. in /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:196 Stack trace: #0 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/phpbb/template/twig/loader.php(135): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('@forumhulp_help...') #1 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(139): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('@forumhulp_help...') #2 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(312): Twig_Loader_Filesystem->getCacheKey('@forumhulp_help...') #3 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(378): Twig_Environment->getTemplateClass('@forumhulp_help...', NULL) #4 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/phpbb/template/twig/environment.php(258): Twig_Environment->loadTemplate('@forumhulp_help...', NULL) #5 /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/cache/product in /users/0032/sh218248/www/tipo-klub.pl/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 196

vader
Moderator
Posty: 608
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Panel admistratora

Post autor: vader » 01 maja 2018, 19:56

Napisz jaka wersja forum? Robiłeś aktualizację? W jaki sposób?

jarro77n
Posty: 1
Rejestracja: 14 maja 2018, 09:36
Kontakt:

Re: Panel admistratora

Post autor: jarro77n » 14 maja 2018, 09:41

Według mnie brakuje aktualizacji bo ostatnio miałem podobny problem

ODPOWIEDZ