Radio Internetowe

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
Bebolek

Radio Internetowe

Post autor: Bebolek » 01 września 2007, 08:38

Chciałem zapytać, czy ktoś z Was wie jak założyć własne radio internetowe ? Szukałem do tego celu potrzebnych mi rzeczy na internecie ale siłą rzeczy trafiam na płatne. np. jeśli chodzi o autopilota.
Może ktoś z Was się zna na tym i mógłby mi troszkę pomóc przy tym, albo może ktoś poda mi darmowa stronę, z której mógłbym ewentualnie pobrać sobie autopilota do radia itd. Mam serwer pod radiom DSP i shoucasta, brakuje mi tylko radia . Więc może mi ktoś pomoże :?: :wink: Albo wie jak uruchomic radio ze swojego kompa ? Ale oczywiscie tak, zeby inni tez mogli mnie sluchac.

Ps. Czy ktos wie czy program JETAUDIO jest dobrym programem do radia i jak w nim nadawac swoje radio ?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 01 września 2007, 08:51

Bebolek

Post autor: Bebolek » 01 września 2007, 08:58

daro to wszystko co jest na tych stronach, do ktorych mi podales linki juz mam chodzi tylko o sam fakt uruchomienia radia zeby inni mogli mnie sluchac ? bo jak uda mi sie polaczyc ze serwerem to niemam mozliwosci odsluchania tego co leci w moim radiu.
Tak samo inni tez nie slysza co gram w moim radiu :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne dyskusje”