Witam.
Od jakiegos czasu mam problem z otwieraniem sie forum. Forum stoi na moim serwerze (problem wystapil samoistnie - nagle - bez zadnych modyfikacji, zmian sprzetowych itp.) Co 20-30 godzin forum przestaje dzialac i pojawia sie następujący komunikat:
phpBB by Przemo : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in) VALUES ('08ce05cbaa10d867bd7514fc3db3fab4', -1, 1157431349, 1157431349, 'c374ca3a', 0, 0)
Line : 337
File : sessions.php
Czy ktoś z szanownych forumowiczów jest mi w stanie pomóc w tej sprawie?
Pozdrawiam
Error creating new session
a czy szanowyny użytkownik SynX był by łaska sięgnąć do wyszukiwarki która znajdue się na forum ??
oto przykład wyników:
wykonaj zapytanie:
oto przykład wyników:
wykonaj zapytanie:
Kod: Zaznacz cały
truncate table phpbb_sessions;
repair table phpbb_sessions;Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Niestety nie szukałem ...
Racja, bez szukania.
Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
[ Dodano: 13 Wrzesień 2006, 13:39 ]
Po wykonaniu zapytan wszystko wraca do normy. Ale czy jest mi w stanie ktos wytlumaczyc czemu sie tak dzieje z tabela sesji? Czy da sie zrobic cos na stałe, niz co pare godzin wpisywac zapytania SQL, aby forum dzialalo?