Do "BANNED AND WARNING USERS".
Do "BANNED AND WARNING USERS".
Szukam rozszerzenia do tego moda, ktory będzie pozwalał zdejmować ostrzezenia z userow... w BANNED AND WARNING USERS modzi mogo dawac ostrzezenia, bany i zdejmowac bany, a ostrzezen sie juz nie da zdjac, dlatego mi to potrzebne, jak ktos wie skad mozna sciagnac lub ma ochote zrobic to prosze o pomoc 
Wchodźcie na moje forum
Dopiero się rozkręca! www.stajla.prv.pl!
Mi się wydaje, że w tej modyfikacji jako tako niema możliwości usunięcia danemu użytkownikowi otrzymanego ostrzeżenia, jednak bodajże, jak się nie myle jest taka możliwość w modyfikacji Yellow Card Mod gdzie w panelu administracyjnym po edycji przez admina profilu danego użytkownika, który otrzymał warna na samym dole jest możliwość zdjęcią mu ostrzeżenia.kamis pisze: BANNED AND WARNING USERS
Ja mam ochotekamis pisze:ma ochote zrobic to
Ale wtedy banned and warning users trzeba bylo by usunac?
A mi chodzi tylko o jeszcze jeden guziczek ktory pozwala na usunięcie ostzerzenia ;d To raczej trzeba bylo by napisac, bo ja nigdzie na phpbb2.pl nie widzialem ;/
A mi chodzi tylko o jeszcze jeden guziczek ktory pozwala na usunięcie ostzerzenia ;d To raczej trzeba bylo by napisac, bo ja nigdzie na phpbb2.pl nie widzialem ;/
Wchodźcie na moje forum
Najlepiej to ja bym chcial tylko ten jeden dodatkowy przycisk! 
Jak umiel bys cos takiego napisac
... >.<
Jak umiel bys cos takiego napisac
Wchodźcie na moje forum