Znaleziono 5 wyników

autor: feniks01
19 grudnia 2014, 19:52
Forum: Pomoc
Temat: [phpBB 3.1] Instalacja rozszerzeń. Instrukcje. Pytanie
Odpowiedzi: 7
Odsłony: 27537

[phpBB 3.1] Instalacja rozszerzeń. Instrukcje. Pytanie

Witam,

Zakładam tutaj temat ponieważ nigdzie na forum nie znalazłem instrukcji nt. instalacji rozszerzeń na forum phpBB 3.1. Jestem początkującym użytkownikiem i nie wiem jak to się robi. Jakieś instrukcje?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.
autor: feniks01
16 grudnia 2014, 20:09
Forum: Pomoc
Temat: [phpBB] Problem po świeżej instalacji phpBB 3
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 9167

Re: [phpBB] Problem po świeżej instalacji phpBB 3

Dzięki. Już sobie z tym poradziłem. A czy pomożecie mi zainstalować AutoMOD?
autor: feniks01
12 grudnia 2014, 19:20
Forum: Pomoc
Temat: [phpBB] Problem po świeżej instalacji phpBB 3
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 9167

[phpBB] Problem po świeżej instalacji phpBB 3

Witam, Otóż jestem po świeżej instalacji phpBB 3.1.2 Wystąpił problem. W Paneli Admina widnieje komunikat: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/version_helper.php on line 262: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/in...
autor: feniks01
11 grudnia 2014, 16:03
Forum: Użytkowanie
Temat: Instalacja czystego phpBB 3.1 - błędy
Odpowiedzi: 9
Odsłony: 6372

Re: Instalacja czystego phpBB 3.1 - błędy

Jakieś porady?
autor: feniks01
10 grudnia 2014, 00:05
Forum: Użytkowanie
Temat: Instalacja czystego phpBB 3.1 - błędy
Odpowiedzi: 9
Odsłony: 6372

Re: Instalacja czystego phpBB 3.1 - błędy

Witam, Mam podobny problem. Aby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj. Również mam problem z czystą instalacją forum. Zaraz po niej w PA pojawiają się błędy typu Warning. Podsyłam screena, aby lepiej zobrazlwać problem: http://s5.ifotos.pl/img/Bez-nazwy_whsnnee.jpg Próbowałem zainstalować AutoMOD...