Ajax_chat_2.0.0B8 Nie można wysyłać wiadomości.

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Unbelievable

Ajax_chat_2.0.0B8 Nie można wysyłać wiadomości.

Post autor: Unbelievable » 03 maja 2009, 15:07

Wtyczka to ajax_chat_2.0.0B8
Wersja forum phpbb 3.0.2
Wtyczka pobierana z waszego portalu.
Styl forum to xandblue (oparty na subsilver)

Instalacja bez problemowa. Żadnych błędów nie wywaliło. Shout wygląda normalnie jednak kiedy chce wysłać wiadomość nic sie nie dzieje. Obojętnie czy enterem czy guziczkiem 'wyśli'. Wiadomość sie nie wysyła. Zezwolenia są ustawione. Więc nie mam pojęcia czemu nie działa. Najśmieszniejsze jest to że miałam już ten mod pare dni temu i spisywał sie świetnie. Dokładnie na tym stylu. Potem musiałam usunąć styl i wgrać czysty od nowa. Kiedy dziś chce ponownie zainstalowac tego moda on nie chce wspołpracować.
Licze na pomoc.

Jedyna zauważalna zmiana wystapiła na stopce shouta. Wcześniej był tam gif obrazujący odświeżanie. Teraz jest tam krótki napis : +AOI-__

Awatar użytkownika
Grin
Kontakt:

Re: Ajax_chat_2.0.0B8 Nie można wysyłać wiadomości.

Post autor: Grin » 03 maja 2009, 15:48

Jeśli ci zależy dokładnie na tym sb polecam wykonanie całej instrukcji instalacji od nowa i napewno będzie dobrze ;]
Miałem ten czat na swoim forum jednakże zrezygnowałem na żecz mCzatu i jeśli dalej będziesz miał problemy polecam właśnie tego moda :

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1567645

Demo możesz zobaczyć TU
Profesjonalne usługi phpBB3 - www.w-zielinski.pl :)

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”