Post count requirements ciągle nie działa

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
IceG
Kontakt:

Post count requirements ciągle nie działa

Post autor: IceG » 02 maja 2009, 17:11

Witam
Postanowiłem zainstalować sobie moda "post count requirements 1.0.1" na swoim forum, niestety MOD nie działa, instalowałem już chyba ze 3 razy i ciągle nic.. wykonuję zapytanie do bazy, modyfikuję wszystkie pliki, ale gdy chce wejść w fora to mam tylko "białą stronę" lub tak jak miałem za pierwszym razem gdy instalowałem, mogłem wejść do zakładki fora, ale nikt nie miał dostępu do tematów na forum bo wyskakiwał jakiś błąd, atrybut cache też mam ustawiony prawidłowo, wedle tego co kiedyś było na forum pisane o białej stronie. Dodatkowo załączam do tematu w załączniku zmodyfikowane pliki, bo nie wiem może ja coś gdzieś źle robię.. nie po raz pierwszy dodaję MODa więc jakieś pojęcie mam. Jakby ktoś miał tego MODa na forum u siebie i chciał mi pomóc, będę wdzięczny :o mÓj styl to SEO (podobny do subsilvera2) a phpBB w wersji 3.0.4.
Pozdrawiam i na wszelki wypadek podaję gg:10822697
Załączniki
MOD.7z
pliki po modyfikacji
(102.01 KiB) Pobrany 313 razy

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”