Jak zmienić rozmiar czcionki?
Interesuje mnie zmniejszenie wszystkiego.
http://exlibris.quotaless.com/phpBB3/in ... 48ab51b882
Styl:http://www.stsoftware.biz/index.html
Avalon green
A może to zmiana rozdzielczości by się przydała? Tylko jak?
Wielkość czcionki
Re: Wielkość czcionki
Spróbuj zmienić w styles/proSilver/theme/normal.css wartość pikseli w kodzie:
Później odśwież motyw w PA.
Kod: Zaznacz cały
font-size: 10px;Re: Wielkość czcionki
Zainsatlowałam z tamtej strony styl eTach i na początku wszystko działało dobrze. Teraz jednak ponownie zrobiły mi się wielkie litery!
To wygląda jakbym zmieniła rozdzielczość albo powiększyła czcionkę.
Tamta rada, jednak nie przynosi żadnego skutku.
Więc jak mam zrobić by było dobrze? I dlaczego bez żadnej czynności, podejmowanej przeze mnie, to się zmieściło?
To wygląda jakbym zmieniła rozdzielczość albo powiększyła czcionkę.
Tamta rada, jednak nie przynosi żadnego skutku.
Więc jak mam zrobić by było dobrze? I dlaczego bez żadnej czynności, podejmowanej przeze mnie, to się zmieściło?
Musisz zrobić to dla wszystkich stylów, które instalujesz. Po wprowadzeniu zmian w pliku musisz odświeżyć motyw w PA. Najlepiej pozmieniaj jeszcze wielkości w large.css (na większą o 2 niż w normal.css) i medium.css (na większą o 1 niż normal.css).
Zmiana taka daje skutek jedynie w prosilver.
W eTeach oraz subsilver mam wciąż wszystko ogromne.
W eTeach oraz subsilver mam wciąż wszystko ogromne.
Nie chcę dublować tematu więc dopisuję się do tego choć jest już nieco przestarzały jednak mam dokładnie ten sam problem. Wykonałem wszystkie zmiany zamiszczone tutaj, ale niestety nie odniosło to żadnych skutków. Mój styl to AcidTech Tiger. Najdziwniejsze jest to że zmiana dokonała się samoistnie. Ot tak ni stąd ni z owąd litery są ogromne. Proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję.
Edit: Dodam jeszcze że zmiana wielkości nastąpiła nie tylko na forum ale i w Panelu Administracyjnym.
Edit: Dodam jeszcze że zmiana wielkości nastąpiła nie tylko na forum ale i w Panelu Administracyjnym.
Masz wirusa na forum. Poczytaj o tym w dziale Pomoc, bo dopiero było o tym kilka tematów.
Prawdopodobnie to będzie przyczyną lub jakiś niezamknięty znacznik.
Prawdopodobnie to będzie przyczyną lub jakiś niezamknięty znacznik.