xad.pl

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Karolus
Kontakt:

xad.pl

Post autor: Karolus » 14 stycznia 2008, 08:57

Mam pytanie odnośnie xad.pl oferuje on darmowe fora lecz czy oferuje także możliwość przerabiania ich ??

Nie dostałem zadnych haseł FTP itd.
A co do php my admin jak to działa :P ? i czy są potrzebne hasła których nie mam :/

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: xad.pl

Post autor: daroPL » 14 stycznia 2008, 09:16

W serwisach, które oferują założenie "szybko" darmowego forum zazwyczaj nie ma możliwości dostępu do plików (FTP) jak i bazy danych (poprzez phpMyAdmin), więc pewnie tak samo jest u Ciebie.

eeyore
Zasłużony
Kontakt:

Re: xad.pl

Post autor: eeyore » 14 stycznia 2008, 14:39

Tak jak pisał Daro, twoje zdolności administracyjne kończą się na panelu administracyjnym.

Haseł do ftp i phpmyadmin nie dostajesz bo to nie darmowy serwer "czegokolwiek" tylko phpBB który jest już zainstalowany i broń Cię panie boże go ruszać.

Dodatkowo takie fora mają zmienioną strukturę tablic MySql by, zajmowały mniej miejsca.

Jeśli chcesz dostępu do ftp, poszukaj w darmowych hostingach lub kup coś (teraz można już kupić serwer naprawdę tanio)
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”