Mod APF oraz GG_TLEN
Mod APF oraz GG_TLEN
Modyfikacji dokonałem w kolejności najpierw APF ( działa bez problemu), potem GG_TLEN lecz tu miałem pewne problemy z instalacją, bo w nie których plikach nie było wskazanych miejsc w instalacji. Wstawiałem więc w miejsca gdzie dawniej widniały wymagane wiersze. W skutek czego mam problem jak na screenie poniżej. Nie wiem jaki plik edytować i w którym miejscu. Z góry przepraszam jeśli już taki problem był, lecz ja nic nie mogłem znaleźć na ten temat.

proponuje jeszcze raz przeinstalować plik profile_add_body.tpl czy jak on się tam dokładnie nazywa 
po drugie skoro masz apf nie widze sensu instalować osobnego moda do komunikatorów. jest on wystarczająco skuteczny w roli tworzenia takich pól
po drugie skoro masz apf nie widze sensu instalować osobnego moda do komunikatorów. jest on wystarczająco skuteczny w roli tworzenia takich pól
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.