Z instalacja forum!

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
K02

Z instalacja forum!

Post autor: K02 » 25 lutego 2007, 21:17

Mam juz wszystko odpakowane i zainsatlowane prawda tylko pod koniec instalacji pojawia sie ten cały config.php no to go sciagam wgrywam na serv i daje odswiez strone i znowu pojawia sie mi insatlacjka co mam zrobic pomózcie!??

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 25 lutego 2007, 21:57

Łatwiej Ci będzie zainstalować jeszcze raz forum. Przed tym plikowi config.php nadaj prawa 666. Po instalacji zmień je spowrotem na 644. Nie będziesz musiał wtedy wrzucać pliku config.php po instalacji, bo zostanie on automatycznie uzupełniony danymi. Po instalacji nie zapomnij usunąć katalogów install i contrib. Więcej dowiesz się jak poszukasz na forum! Zmień też nazwę tematu, bo jak przyjdzie ktoś z moderacji dostaniesz ostrzeżenie, a Twój temat zostanie zablokowany.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 25 lutego 2007, 22:30

wogóle co to za dział ??
K02 pisze: i daje odswiez strone i znowu pojawia sie mi insatlacjka co mam zrobic pomózcie!??
zakladając że wszystko bylo poprawnie i wgrałeś poprawny plik config.php na swoje miejsce to dziwne ale usuń wtedy foldery contrib i install aby nie pojawiała się instalacja

i zastosuj się do:
jaros pisze:Więcej dowiesz się jak poszukasz na forum
narazie tylko przenosze do odpowiedniego działu ale zastanów się nad swoim następnym postem abym nie zamknął tematu i wlepił ci ost.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”