Mam pytania.
1.Gdzie najlepiej wykupić serwer na forum bukmacherskie?
2.Jaki limit transferu powinienem miec, zeby dosc szybko chodzilo?
3.Na razie mam na dormowym serwerze i mam problem, bo pisza, ze sie nie da skopiowac bazy danych, a mam juz prawie 600 userow, a Po ogloszeniu przenosin wszyscy się nie zarejestruja na nowym.
4.Co bym musial dokladnie zrobic jakbym wykupil juz ten serwer? (chcę, żeby wyglądało tak samo jak poprzednie(link w podpisie) z opcjami:
-nick polecającego przy rejestracji,
-ilość postow na miesiac,
-mozliwosc wstawienia bannera u gory, na dole i w lewym boku,
-i wiele innych pomysłÃ³w).
5.Da sie takie coś zrobic??
6. Jak mozecie to odpiszcie na moje wszystkie pytania. Jak ktos ma czas i chec to bede wdzieczny za pomoc na gg: 5672506
Chce zmienic serwer na platny. Gdzie najlepiej
-
bartek9628
- Kontakt:
http://www.netlook.plbartek9628 pisze:Gdzie najlepiej wykupić serwer na forum bukmacherskie?
zależy od aktywności, jeżeli masz 600 userów to bierz 12gbbartek9628 pisze:Jaki limit transferu powinienem miec, zeby dosc szybko chodzilo?
kto? yoyo.pl? Czy Ty tak sobie wymyśliłeś?bartek9628 pisze:Na razie mam na dormowym serwerze i mam problem, bo pisza, ze sie nie da skopiowac bazy danych, a mam juz prawie 600 userow
że co?4.Co bym musial dokladnie zrobic jakbym wykupil juz ten serwer? (chcę, żeby wyglądało tak samo jak poprzednie(link w podpisie) z opcjami:
-nick polecającego przy rejestracji,
-ilość postow na miesiac,
-mozliwosc wstawienia bannera u gory, na dole i w lewym boku,
-i wiele innych pomysłów).
takbartek9628 pisze:.Da sie takie coś zrobic??
Zapraszam na Forum komputerowe
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
-
bartek9628
- Kontakt:
2. Prawie 600 userów to mam teraz, a w przyszłości chcę mieć nawet ponad 10 000. To jaki ten limit? Czy można zmienić po roku?
3.mam na fora.pl
4.Co bym musiał dokładnie zrobić? Ściągnąć jakiś szablon? Wpisac Jakas nazwe stylu? Czy jak wykupie serwer to automatycznie bede mial gotowe forum tak jak na fora.pl??
3.mam na fora.pl
4.Co bym musiał dokładnie zrobić? Ściągnąć jakiś szablon? Wpisac Jakas nazwe stylu? Czy jak wykupie serwer to automatycznie bede mial gotowe forum tak jak na fora.pl??
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2006, 14:01 przez bartek9628, łącznie zmieniany 2 razy.
No tutaj będzie ciężko, myśle, że 12gb nie wystarczy. Musisz poszukać czegoś porządniejszego np. home.plbartek9628 pisze:Prawie 600 userów to mam teraz, a w przyszłości chcę mieć nawet ponad 10 000. To jaki ten limit? Czy można zmienić po roku?
no to tutaj nic nie zrobisz, nie ma nawet co myśleć o przeniesieniu bazy.bartek9628 pisze:.mam na fora.pl
ściągnąć skrypt phpbbbartek9628 pisze:4.Co bym musiał dokładnie zrobić?
tak, np http://www.stylerbb.netbartek9628 pisze:Ściągnąć jakiś szablon?
nie, tylko zainstalowaćbartek9628 pisze:Wpisac Jakas nazwe stylu?
Musisz sam zainstalować, ale możesz użyć np Fantastico do tego.bartek9628 pisze:Czy jak wykupie serwer to automatycznie bede mial gotowe forum tak jak na fora.pl??
-
bartek9628
- Kontakt:
300gb wystarczyA na home.pl jaki limit mam wybrać?
piszę już drugi raz. Z fora.pl nie przeniesiesz forum!bartek9628 pisze:A to wszystko jest trochę skomplikowane. Nie wiem czy sobie poradzę.
-
bartek9628
- Kontakt:
Mi chodzi o to czy soboie poradze stworzyc to forum na tym platnym serwerze od nowa? Na fora.pl mialem wszystko gotowe.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, 22:33 przez bartek9628, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli nie będziesz zadawał głupich pytań i czytał FAQ to czemu nie.bartek9628 pisze:Mi chodzi o to czy soboie poradze stworzyc to forum na tym platnym serwerze od nowa?
Ostatnio był taki temat: