[2.0.x] phpBB 2.0.22

Tutaj możesz luźno podyskutować o skrypcie phpBB. To forum nie służy do zgłaszania problemów, wykrytych błędów czy pytań odnośnie modyfikacji i stylów.
jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

[2.0.x] phpBB 2.0.22

Post autor: jaroslw » 23 grudnia 2006, 21:07

Właśnie zalogowałem się do PA i widzę tu:
Twoja instalacja wydaje się nie być najnowszą. Uaktualnienia dla Twojej wersji phpBB sš dostępne na stonie http://www.phpbb.com/downloads.php.
Ostatnia dostępna wersja forum to phpBB 2.0.22. Używasz forum w wersji phpBB 2.0.21.

Zespół phpBB na święta wydaje nową wersję, trzeba będzie przeprowadzić update.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 grudnia 2006, 21:32

a miałem właśnie formatować system a tu trzeba się za aktualizacje brać :(
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Matios

Post autor: Matios » 24 grudnia 2006, 11:51

Dziwne bo ja ściągnąłem wersje phpBB 2.0.22,a po instalacjii to samo mi pisze w panelu,że mam 2.0.21 :(

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 24 grudnia 2006, 12:19

Matios pisze:Dziwne bo ja ściągnąłem wersje phpBB 2.0.22,a po instalacjii to samo mi pisze w panelu,że mam 2.0.21
nie wykonałęś zapytań sql. wersja jest zapamiętan a właśnie w bazie a nie w plikach. w paczce ściagniętej masz folder instal. wgrywasz go na serwer i uruchamisz zawartość w przeglądarce. nie ma o tym info w pliku instalacyjnym ale to już standart że coś takiego sie robi to moze dlatego brakuje wpisu o uruchomieniu sql :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusje o phpBB”