Kilka dni temu skończyłem umowę z home.pl i wykupiłem serwer na nazwa.pl. Zrobiłem plik backup.sql z poprzedniego forum które było postawione na czystym phpBB. Otóż gdy zainstaluję forum na nowym serwerze, nie mogę w żaden sposób uruchomić update'u poprzedniego forum. Najwięcej co mi się udało uzyskać to zarys forum, ilości tematów itd. ale gdy wchodziłem w board to wyskakiwały same błędy.
Gdy w Panelu Administracyjnym forum klikam w ODTWARZANIE i wybieram plik backup.sql (9MB) to po jakimś czasie wyskakuje komunikat:
Kod: Zaznacz cały
Fatal error: Allowed memory size of 20971520 bytes exhausted (tried to allocate 97 bytes) in /home/necro/ftp/Forum/includes/sql_parse.php on line 71Kod: Zaznacz cały
Błąd
zapytanie SQL:
SELECT *
FROM Array
WHERE CONCAT_WS( "-", word_text, word_id, word_common ) = "ã¼ber"
ORDER BY word_text, word_id, word_common
LIMIT 0 , 30
MySQL zwrócił komunikat:
#1146 - Table 'necro.Array' doesn't exist
Edit: własnie kopiowałem zapytania z pliku SQL i było dobrze do pewnego momentu gdy pokazał się błąd, który ma coś wspólnego z pierwszą linijką nowego zapytania. Skasowałem więc to ale nic nie pomogło. Wyskoczyło to samo na drugiej linijce.
Kod: Zaznacz cały
Błąd
zapytanie SQL:
INSERT INTO phpbb_search_wordlist( word_text, word_id, word_common )
VALUES (
'ace', '5188', '0'
);
MySQL zwrócił komunikat:
#1062 - Duplicate entry 'ace' for key 1Nie wiem czy brakuje jakiś grafik czy stylów. Nie mam pojęcia dlaczego mi się to sypie.