Witam! na forum zainstalowałem sobie UniComma poźniej zainstalowałem User agenta by nievinny, problem leży tu że po wejściu w temat, ikonki od unicomma przyblizyły się do ikonek z UA próbowałem sam sobie z tym poradzić lecz mi nie wyszło :/
prosze oto screen
http://img163.imageshack.us/img163/803/problem5zz.gif
proszę o szybką odpowiedź
ps nie wiedziałem gdzie dać ten temat, jeżeli dałem nie w tym dziale, proszę o przeniesienie.
pozdrawiam demons
zmiana położenia ikonek
http://www.pc.livenet.pl/viewtopic_body.rar proszę
tutaj jest ten kawałek
tutaj jest ten kawałek
Kod: Zaznacz cały
<tr>
<td class="{postrow.ROW_CLASS}" width="150" align="left" valign="middle"><span class="nav"><a href="#top" class="nav">{L_BACK_TO_TOP}</a></span></td>
<td class="{postrow.ROW_CLASS}" width="100%" height="28" valign="bottom" nowrap="nowrap"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" height="18" width="100%">
<tr>
<td algin="left" valign="middle" nowrap="nowrap">{postrow.PROFILE_IMG} {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG}
<!-- BEGIN unicomm -->
{postrow.unicomm.UC}
<!-- END unicomm --></td>
<td align="right"><span class="nav">{postrow.USER_AGENT}</span></td>
</tr>
</table></td>
</tr>nie wnikając w ułożenie to widze jeden poważny błąd
begin i end zawsze muszą być w osobnych linjkach

dlaczego to jest w jednej linijce ??demons pisze: <!-- END unicomm --></td>
begin i end zawsze muszą być w osobnych linjkach
popraw i sprawdź jak wtedy wyglada forum bo brak td zapewne coś mieszałdemons pisze:">{postrow.PROFILE_IMG} {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG}
<!-- BEGIN unicomm -->
{postrow.unicomm.UC}
<!-- END unicomm -->
</td>
<td align="right"><span class="nav">{
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.