Jezeli moje pytania wydaja ci sie glupie... nie krzycz
Sledz temat
Sledz temat
Witam. Jak sprawdzic czy ktorys uzytkownik subskrybuje jakis temat? Tzn zaznaczyl opcje o powiadomieniach gdy w danym temacie ktos odpisze? Nie chodzi mi o ta opcj w proilu
I przy okazji drugie pytanie. Jak mam mejla na gmail to jak mam skonfigurowac smtp? Jaki adres serwera wpisac?

możesz to sprawdzić tylko w bazie sql
w tabeli _topics_watch masz id tematu i obok id uzytkownika który ten temat obserwuje
1 temat = 1 problem
z tego co słyszałem to z ta skrzynką nie można łaczyć się z zewnątrz. ale możesz testować smtp. reszta adresu ktorej nie znam
np. smtp.wp.pl 
w tabeli _topics_watch masz id tematu i obok id uzytkownika który ten temat obserwuje
1 temat = 1 problem
z tego co słyszałem to z ta skrzynką nie można łaczyć się z zewnątrz. ale możesz testować smtp. reszta adresu ktorej nie znam
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.