Photo Album / problem z wyświetlaniem fotek

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
gostek_
Kontakt:

Photo Album / problem z wyświetlaniem fotek

Post autor: gostek_ » 18 marca 2006, 18:26

Działało wszystko tylko po zmianie serwera fotki przestały się wyświetlać. Pokazuje prawidłowo ich opis + komentatze ale fotek ani widu :roll:
W PA po kliknięci Clear Cache fotki są widoczne ale przez chwilę, po kliknięciu na którąś zamiast tej fotki w powiększeniu mam tylko białą stronę. I od tego momentu kliknięca fotki znowu przestają być widoczne
tu przykład:
http://e-gosciniec.net/album_personal.php?user_id=3

Ktoś wie gdzie leży problem?
pzdr :wink:

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 18 marca 2006, 18:30

sprawdź czy napewno zdjecia są na serwerze w dobrych folderach, wyczyść cach i pliki offline w przeglądarce.
A jeśli nie masz dużo zdjęć to dodaj ręcznie ponownie :D :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

gostek_
Kontakt:

Post autor: gostek_ » 18 marca 2006, 18:32

Zdjęcia są na serwerze, casch jest wyczyszczony, gdy dodaje nowa fotkę to dzieje się wszystko tak samo jak wyrzej opisałem :cry:

edit:
wyłączyłem Cache miniatur to miniaturki widać ale po kliknięciu jest ciągle ta biała stronka :?

eJay

Post autor: eJay » 30 lipca 2006, 16:07

Podbijam watek, bo mam podobny problem. Nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi. W galerii wyświetla miniatury, a po kliknieciu na miniatury jest pustka:/ CHMODY dodane, wszystkie pliki na serwerze są. Może wie ktoś co należy ustawić w Setupie w dziale Thumbnails and Photo -size settings? Bo to chyba od tego zależy. :?: :?:

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 30 lipca 2006, 16:15

jeśli pliki są na serwer wgrywane to powinno działać

modów jest kilka i ciężko wiedziec konfiguracje każdego.
poszukaj jakiejść synchronizacji albo czyszczenia miniatur. coś takiego
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”