POMOCY odzyskanie zapisanego w phpbb hasła do bazy mysql

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
kijanek6

POMOCY odzyskanie zapisanego w phpbb hasła do bazy mysql

Post autor: kijanek6 » 11 lutego 2006, 10:12

LUDZIE RATUJCIE!
zmieniłem hasło do bazy danych, nie pamietam starego, i przez to jest błąd, bo w pbpbb jest zapisane stare hasło. nie moge sie dostać do panelu żeby zmienić.
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'kijanek6'@'localhost' (using password: YES) in /var/www/sites/yoyo.pl/k/i/kijanek6/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/k/i/kijanek6/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/sites/yoyo.pl/k/i/kijanek6/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

gdzie phpbb trzyma zapamiętane hasła? prosze o szybką odpowiedz, bo niechce mi się reinstalować forum.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 11 lutego 2006, 13:46

zajrzyj do pliku config.php tam jest hasło do bazy sql.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

kijanek6

Post autor: kijanek6 » 11 lutego 2006, 21:04

uratowałeś mnie! dzięki!!!!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”