wgranie bazy danych sql na serwer

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Awatar użytkownika
kruk

wgranie bazy danych sql na serwer

Post autor: kruk » 12 grudnia 2005, 23:41

witam mam problem. otorz nie moge poradzić sobie z wgraniem na serwer bazy danych sql. nie jest to mój serwer tylko jakiejśc firmy. w pliku config wpisalem odpowienie rzeczy ale stronka sie nie odpala. chodzi mi o "nuka7.8"

w pliku config poustawiałem dobrze [tylko nie wiem jakie dac prefiksy -orginalnie mam "nuke"]

czy mogę wgrać nuke.sql na serwer tam gdzie śa inne pliki? i dac jakis odnosnik do nich?

pozdro
kolejny problem do pokonania przede mną
----------------------------------------------------------------

quba
Kontakt:

Post autor: quba » 13 grudnia 2005, 01:07

kruk pisze:czy mogę wgrać nuke.sql na serwer tam gdzie śa inne pliki? i dac jakis odnosnik do nich?
żartujesz sobie?
jak w configu wpisałeś odpowiednie dane to teraz wgraj baze, zmien w niej co trzeba [domena i script path] i tyle kłopotu. Jak nie chce wejść cała baza to po kawałku. a prefiks zobacz w zrzucie sql jaki masz.

Awatar użytkownika
kruk

Post autor: kruk » 13 grudnia 2005, 10:34

chodzi o to ze nie mam mozliwosci zobaczenia bazy danych sql na serwerze. jest tylko nazawa bazy danych i data utwprzenia bazy. czy jest jakis program ktorym móglbym ja tam wgrać?

przepraszam ale nie mam pojecia o tym i moge pisać głupoty więc raz jeszcze przepraszam :? i prosze o rady

pozdrawiam
kolejny problem do pokonania przede mną
----------------------------------------------------------------

quba
Kontakt:

Post autor: quba » 13 grudnia 2005, 16:06

kurde nie rozumiem o co Ci chodzi juz. Masz tą baze wgrana na serwerze czy nie?
Co w ogóle chcesz zrobić? Jak nie masz bazy wgranej na serwer i nie masz zrzutu na kompie to jak chcesz coś stworzyć?

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”