Forum tylko dla zarejestrowanych

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
neopb14

Forum tylko dla zarejestrowanych

Post autor: neopb14 » 21 września 2005, 19:31

Jak mozna wlaczyc taka opcje ze jak nowi userzy beda wchodzili na forum to zamiast widoku dzialow pojawi sie im ekran logowania??

m4c14s

Post autor: m4c14s » 14 lutego 2006, 01:13

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 14 lutego 2006, 11:52

dawno nie słyszałem takiej głupoty :D :D :D :D :lol: :shock: :shock: :lol:

neopb14, wchodzisz do PA i w zezwolenia i tam wybierasz każde forum po kolei i ich widok ustawiasz na "zarejestrowany" wtedy na forum pojawi się podczas wchodzenia info że dostęp do forum jest możliwy dopiero po logowaniu i okienko do logowania

z tym tematem to trafiłeś jak kulą w płot bo to nie ma mic wspólnego z autologowaniem dostępnym na forum :D - ale to nie moja działka :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 14 lutego 2006, 13:33

Jeku co ja tu widze. Jak nie wiecie w czym tkwi problem, to lepiej ni piszcie, bo potem wychodzą takie głupoty jak zmiana adresu!

Przy okazji zmieniam nazwe tematu.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 14 lutego 2006, 15:55

MdK pisze:Jeku co ja tu widze. Jak nie wiecie w czym tkwi problem, to lepiej ni piszcie
mam nadzieje że to nie do mnie ?? :D :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”