Szablon pomocy technicznej
Z jakiej wersji phpBB korzystasz?
3.3.7
Twój adres forum?
https://zdrowysport.com
Twój dostawca hostingu?
cyberfolks
Jak instalowałeś swoje forum?
Tak jak powinno się to zrobić
Czy do odtworzenia błędu trzeba się zarejestrować na twoim forum?
Tak,
Czy masz zainstalowane jakieś rozszerzenia? Check Registrations,Moderate Guests SpamFireWall
Jakie masz zainstalowane style? prosilver ,AllanStyle-SUBSILVER, Stasis Leak
Jakie masz zainstalowane języki na forum? british english i polish
Z jakiej wersji bazy danych korzystasz na serwerze? MySQL(i) 10.6.17-MariaDB
Z jakiej wersji PHP korzystasz na serwerze? 7.4.33
Jakie zmiany ostatnio wprowadzono na forum? Żadne
Czy problem dotyczy zainstalowanego rozszerzenia? Chyba nie.
Opisz dokładnie swój problem:
chciałbym aby po napisaniu wiadomości do kogoś na PW lub po napisaniu POSTA użytkownik otrzymał powiadomienie na adres email. Jak to zrobić?
druga sprawa usunąć w kategorii Witamy na ZdrowySport : " Moderatorzy: Nedzak.Dietetyka, Steroidologia, Dietetyk-Andrula, BodyHelp, Dexter, Martyna.Ca" Nie potrzebne to jest...
Pierwsza pomoc
Re: Pierwsza pomoc
Jeśli zalogujesz się do UCP na tym forum link https://www.phpbb.pl/forum/ucp.php?i=uc ... on_options to możesz ustawić czy powiadomienie ma być na forum/email.
Drugie pytanie to: ACP > Ogólne > Konfirguracja Serwera > Obciążenie serwera > Wyświetlaj moderatorów, zaznacz Nie i zapisz
Przy okazji podnieś sobie wersję PHP, na 8.0
Drugie pytanie to: ACP > Ogólne > Konfirguracja Serwera > Obciążenie serwera > Wyświetlaj moderatorów, zaznacz Nie i zapisz
Przy okazji podnieś sobie wersję PHP, na 8.0
Re: Pierwsza pomoc
Myślę, że autorowi chodziło o to aby:
a) przestawić powiadomienia na TAK już u zarejestrowanych użytkowników - tu domyślam się że trzeba by puścić jakąś komendę w phpMY Admin
b) aby przy rejestracji użytkownika wartość "powiadom na email" była domyślnie na TAK
W sumie mnie obudowie te opcję interesują więc chętnie poznam odpowiedź.
a) przestawić powiadomienia na TAK już u zarejestrowanych użytkowników - tu domyślam się że trzeba by puścić jakąś komendę w phpMY Admin
b) aby przy rejestracji użytkownika wartość "powiadom na email" była domyślnie na TAK
W sumie mnie obudowie te opcję interesują więc chętnie poznam odpowiedź.