Witam.
Mam powazny problem bo nie moge wejśc do panelu admina i wiem że jzu temat był walkowany ale z taką przyczyna jeszcze nie znalazłem by ktoś miał podobny problem.
Więc usunołem stopke a dokładniej ta częśc gdzie jest wpisane phpbb i daty itd poprostu nie chciałm by mi takie cos widniało na forum usunołem to wszystko i niby nic dziwnego tylko ze teraz nie mam na dole napisu oraz przelinkowani do panelu admina :/
robiłem wszytkie pliki podmienione na serwerze
wchodziłem z adresu servera czyli ........../adm/index.php i jedynie co mi sie otwiera to biała strona i nic sie nie dzieje
wrzuciłem na nowo pliki ze styl;u którego uzywam oraz standardowe silver i silver pro
wyczytałem ze niby jakis cach trzeba opruznic by wszytko wskoczyło jak było ale nie moge wejsc w panel admina i mam pytanie czy da sie to zrobic innym sposobem czy moze sie da to zrobic od strony msql poprzez phpmadmin panel
Prosze o pomoc bo jzu nie mam pomysłów co do wersji forum uzywam najnowesze phpbb3 3.01.12
Pozdrawiam.
brak panelu admina
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: brak panelu admina
Włączy wyświetlanie błędów na serwerze bo inaczej nie można zobaczyć w czym jest problem.
tworzenie katowice, "Jak ktoś mówi: 'Chciałbym języka programowania, w którym trzeba tylko powiedzieć, co się chce osiągnąć' dajcie mu lizaka."
Re: brak panelu admina
cashe usuwa się przez ftp...
w katalogu cache wszystko poza index.htm + .htaccess usuwasz
w katalogu cache wszystko poza index.htm + .htaccess usuwasz
Uwaga! pomoc poza forum jest odpłatna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu