widoczność moderatorów
widoczność moderatorów
Korzystając z tutka kolegi http://www.phpbb.pl/article/nadawanie_u ... moderatora Nadałem użytkownikowi prawa standardowego moderatora. Chciałbym po pierwsze by tak jak ja jako admin jestem na czerwono on był na zielono. I po drugie w tej że właśnie kolorystyce na dole forum strony głównej są linki "Administratorzy" i "Moderatorzy globalni". Po kliknięciu w link moderatorów globalnych nie ma go na liście. Nie chcę mieszać w PA za bardzo takie ustawienia moderatora standardowego są dla mnie ok. Co zrobić żeby pod tym linkiem pokazywali się wszyscy moderatorzy nie ważne czy standardowi, prości, kolejki itd. wszyscy! Jak to zrobić?
Re: widoczność moderatorów
Musisz dodać tych użytkowników do tej grupy.ThorusBB pisze:Co zrobić żeby pod tym linkiem pokazywali się wszyscy moderatorzy
Dzięki. A wktórym pliku trzeba pogrzebać żeby nick moderatora był na zielono tak jak administratora na czerwono?
I to zarówno w kolumnie na stronie głównej przy ostatnich postach, jak i przy awatarze itp. Żeby nie był szary jak zwykły użytkownik.
I to zarówno w kolumnie na stronie głównej przy ostatnich postach, jak i przy awatarze itp. Żeby nie był szary jak zwykły użytkownik.
Ustaw grupę Moderatorzy globalni jako domyślną dla tego użytkownika. Zrobisz to w przeglądzie członków tej grupy w panelu administracji.