Kieruje prośbę o pomoc przy naprowadzeniu mnie na właściwy trop w rozwiązaniu mojego problemu, mianowicie chciałbym żeby po zalogowaniu się zamiat strony głównej otwierała się strona z nowymi postami czyli /search.php?search_id=newposts i nie wiem gdzie jest funkcja odpowiadająca za wskazanie strony tuż po zalogowaniu się. Ma ktoś pomysł jak do tego podejść?
po zalogowaniu przekierowanie do nowych postów
po zalogowaniu przekierowanie do nowych postów
Witam,
Kieruje prośbę o pomoc przy naprowadzeniu mnie na właściwy trop w rozwiązaniu mojego problemu, mianowicie chciałbym żeby po zalogowaniu się zamiat strony głównej otwierała się strona z nowymi postami czyli /search.php?search_id=newposts i nie wiem gdzie jest funkcja odpowiadająca za wskazanie strony tuż po zalogowaniu się. Ma ktoś pomysł jak do tego podejść?
Re: po zalogowaniu przekierowanie
Plik ucp.php
znajdź
zamień na
znajdź
Kod: Zaznacz cały
login_box(request_var('redirect', "index.$phpEx"));Kod: Zaznacz cały
login_box(request_var('redirect', "search.$phpEx?search_id=newposts"));Re: po zalogowaniu przekierowanie do nowych postów
Dzięki za pomoc, działa