Cześć. Robię sobie taką mała zmianę na forum według poniższego tutoriala jednakże chciałem podmienić główny przycisk który przenosi do logowania lecz nie udało mi się to zmieniłem klasę w javascript oraz w kodzie, dodałem klasę ale przycisk jest o małych wymiarach 40 x 15 px mimo , że w klasie podane jest 220 x 60 był bym wdzięczny za pomoc aa i przy okazji może ktoś wie jak zrobić by rubryki były puste a nie wypełnione kropkami
http://www.christianbullock.com/2011/re ... m-on-click
Przycisk - logowanie
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.