Galeria - brak ':' w statystykach, nawet na stronie demo

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
AL|EN
Kontakt:

Galeria - brak ':' w statystykach, nawet na stronie demo

Post autor: AL|EN » 16 lutego 2011, 14:54

Hej.

Zauważyłem bardzo brzydką rzecz. Otóż brakuje dwukropka w legendzie galerii:

Obrazek

Niestety to występuje również na stronie demo tej modyfikacji: http://www.flying-bits.org/gallery/index.php

Czy kto mógłby zajrzeć w kod gallery/index.php i spróbować to poprawić bo niestety o php nie wiem nic a nic.

Tak, to jest ważne z prostego faktu: ludzie z większa wrażliwością, niż statystyczny Kowalski kiedy zobaczą coś takiego to pierwsze co sobie pomyślą, że "łe ? jakieś podstawowe błędy ? fuszerka i tyle !" itp itd
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2011, 02:04 przez AL|EN, łącznie zmieniany 1 raz.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/

AL|EN
Kontakt:

Re: Galeria - brak ':' w statystykach, nawet na stronie demo

Post autor: AL|EN » 19 lutego 2011, 02:04

Problem rozwiązany w poprawny sposób, za pomocą tłumaczenia.
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”