dodatkowe guziki w forum

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
kwiatkrz

dodatkowe guziki w forum

Post autor: kwiatkrz » 11 września 2010, 20:09

mam pytanie jestem poczatkujacym uzytkownikiem chce zorbic w oknie forum dodatkowe manu z przyciskami aby zintegrowac forum ze strona w indexphp dodalem poczatek w htmlu to wyskaiwal mi blad w pliku inculdes/function.php pisalo ze pob9iera juz header cjak zmodyfikowac forum prosze o pomoc

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kwiatkrz/ftp/phpbb/index.php:4) in /home/kwiatkrz/ftp/phpbb/includes/functions.php on line 4288
Ostatnio zmieniony 11 września 2010, 20:11 przez kwiatkrz, łącznie zmieniany 1 raz.

pit

Re: dodatkowe guziki w forum

Post autor: pit » 11 września 2010, 20:11

W jakim pliku grzebałeś?

kwiatkrz

Post autor: kwiatkrz » 11 września 2010, 21:00

dobra usunolem z functions ifromacje o header i dzialal a jak zorbic guziki zeby byly pasku wyszukiwania po logo i napisie twojadoemna zeby na tym tle umiescici guziki?

pit

Post autor: pit » 11 września 2010, 21:33

Ale Twoje forum (póki co) jest w opłakanym stanie.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”