Witajcie
Moje spotkanie z html nadeszło troszkę nie spodziewanie ,gdy zostało założone forum.
Forum korzysta ze stylu acidtechred i nie za bardzo potrafię poradzić sobie z instalacją moda ( obojętnie jaki ) .
Przeważnie zapisywane są instalki w innych stylach niż mój.
Czytałem instrukcję ,że trzeba po wklejać linki w odpowiednie pliki. Próbowałem ,ale jakoś nie widać ich.Później walczyłem w ACP w systemie -> zarządznie modułami , w których można zainstalowaną aplikację ujawnić. Jak już (raz) udało mi się tak zrobić to nie widać jej na stronie głównej aby była zainstalowana.
Forum jest na phpbb3 3.0.7 pl .
Czy może mi ktoś to wytłumaczyć , krok po kroku jak to robić ?
instalacja modów
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.