Mam problem z tym modem :/
Wszystko mam ok oprócz kroków z szablonami (Przerabianiem)
Nie wyświetla mi w viewtopic przycisków do podziękowania. Dam Wam pliki szablonu które są potrzebne, a wy spróbujecie przerobić. Ja już5 razy to próbowałem i bez skutku X<. 2 razy pod sub i 2 pod pro i raz sam jakoś kombinowałem.
Nazwa szablonu: CS STYLE 2 (Raczej jest pod subsilvera)
Pliki których nie potrafię przerobić odpowiednio:
Uwagi:
W theme nie mam plików buttons i colors
W viewtopic nie ma niektórych rzeczy (cytatów/lini z instalacji)
Thanks Mod 124
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Thanks Mod 124
A włączyłeś w forach, żeby w danym dziale można był dziękować za posty?camilost pisze:Nie wyświetla mi w viewtopic przycisków do podziękowania
Wsparcie phpBB PL !!
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
sprawdź pliki, jak cos bedzie nie tak to pisz i utwórz konto testowe
- Załączniki
-
- CSF1+Instalacja.rar
- (128.96 KiB) Pobrany 257 razy
Wsparcie phpBB PL !!
Odświeżyłem: pamięć cache, szablony, zest. ikon i dalej nie wyświetla
Konto testowe:
Log: test
Pass: testowe
W PA-Pisanie Postów-Podziękowania [xxx]:

Wszystko jak powinno
W Fora/Zezwolenia forów/Różne: Może podziękować za post.
Konto testowe:
Log: test
Pass: testowe
W PA-Pisanie Postów-Podziękowania [xxx]:

Wszystko jak powinno
W Fora/Zezwolenia forów/Różne: Może podziękować za post.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
PA -> FORA
wybierz jakiś dział i forum, edytuj go następnie przejdź do zezwoleń, nadaj zezwolenia odpowiednim grupom, które mogą dziękować za post. Skopiuj zezwolenia z tego działu do innych lub przydziel inne dla poszczególnych działów.
wybierz jakiś dział i forum, edytuj go następnie przejdź do zezwoleń, nadaj zezwolenia odpowiednim grupom, które mogą dziękować za post. Skopiuj zezwolenia z tego działu do innych lub przydziel inne dla poszczególnych działów.
Wsparcie phpBB PL !!
Ok. Działa :/ Ja zezwoleia dawałem tylko dla kategorii :/ I myślałem że starczy :/ a tu wszystko trzeba i Kategoria+SubFora :/
Nie wiem czy nie lepsze jest Reputation Mod widziałem na phpbb.com i nie potrafię się namyśleć które brać
Nie wiem czy nie lepsze jest Reputation Mod widziałem na phpbb.com i nie potrafię się namyśleć które brać