Problem z krzakami
Problem z krzakami
Przenoszę zawartość forum na inny adres z lykosa na forall. Zrobiłem kopie z lykosa i jak próbuje ja wgrać na forall za pomocą phpmyadmin to mi ciągle błędy wyskakują z krzakami musze za każdym razem zmieniać
np. ł na l ż na z jest jakiś sposób żeby to jakoś uprościć, bo jak próbowałem zmieniać to mi się ze 2 godziny zeszło, ale i tak wszystkiego nie zmieniłem.
wklej zawartość bazy do programu tekstowego który potrafi zmieniać kodowanie

np. notatnik+
np. notatnik+
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
gdzie masz ten błąd:??
jeśli w tym programie nie wyszło to program ogonki" powinien pomóc jest prosty i do tego celu
jeśli w tym programie nie wyszło to program ogonki" powinien pomóc jest prosty i do tego celu
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info